Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Plastik transformasi dan menaik taraf daripada perusahaan dalam "Disiplin" Mantra yang

Sejak 2008After tahun krisis ekonomi, ekonomi global dan keadaan ekonomi domestik berlaku sebelum dengan keadaan yang sangat berbeza. Setiap ekonomi yang utama di dunia datang dan pergi sentiasa, dan masa depan adalah sukar untuk meramalkan. Di bawah pengaruh global impot dan ekspot negara mengalami perubahan dalam persekitaran, darjat yang berbeza dan membawa ujian besar untuk perniagaan barangan plastik, penstrukturan semula adalah pilihan yang tidak dapat dielakkan. Tetapi perniagaan barangan plastik di China, terutamanya perusahaan kecil dan sederhana, kesedaran ini tidak kuat, masih boleh berfikir bahawa transformasi dan ia bukanlah.

Transformasi memerlukan bukan sahaja bakat enterprise, penyelidikan dan pembangunan, membelanjakan wang pada peralatan baru, dan keperluan untuk mengekalkan operasi perniagaan sedia ada, tekanan yang tinggi adalah sangat besar bagi sebuah syarikat. Perusahaan plastik bersaiz kecil dan sederhana banyak sering hanya mengambil kira survival serta-merta, terlalu sibuk untuk mengambil kira perkembangan masa depan Syarikat. Dari transformasi pengilang-pengilang kecil dan sederhana bersaiz barangan plastik, dengan pengilang produk plastik besar untuk menaik taraf selesai.

Akan menghadapi peningkatan tekanan dan kesukaran. Oleh itu, kami percaya bahawa pengilang kecil dan sederhana plastik produk dalam pasaran semasa, keperluan agar sesuai dengan langkah-langkah, untuk bertindak balas kepada dilema semasa. Bagaimana untuk berubah-ubah sentiasa antara arus transformasi ekonomi dan menaik taraf, dan menguasai kemahiran "disiplin", mencapai pembangunan yang sihat adalah amat penting. Kita memahami bahawa selepas Pertukaran dengan botol plastik, pengilang produk plastik kecil yang paling penting adalah untuk mempunyai satu pasukan yang kuat pembeli, pembeli di pasaran penglibatan tanah pertama dengan pengguna, memahami perubahan keperluan pengguna.

Sebagai tambahan kepada bakal pembeli yang lebih banyak, pembeli ini berada di peringkat pembangunan, kuantiti pesanan dalam pembangunan perusahaan ini di pasaran yang berterusan dengan masa lalu, dan kecil dan mediumEnterprise sekatan saiz dan kuantiti tidak terlalu banyak. Memastikan kemajuan yang berterusan pengeluaran sedia ada dan transformasi dan menaik taraf perusahaan akan mempunyai lebih banyak masa untuk melakukan kerja.