Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Plastik produk eksport ke Eropah mengalami "Jampi"

Selepas satu tempoh peralihan setahun, produk plastik baru dan peraturan-peraturan Suruhanjaya Eropah berlaku. Diterbitkan Tempahan oleh berita Laman Web Kementerian Perdagangan, diterbitkan oleh bahan-bahan plastik makanan-hubungi Suruhanjaya Eropah dan peraturan-peraturan baru produk pada 25 Mac, pelarasan utama melibatkan sejumlah pemindahan bahan kimia tertentu mengetatkan. Penganalisis industri berkata bahawa produk plastik tidak memenuhi syarat-syarat tidak akan dibenarkan untuk memasuki pasaran EU, menjejaskan syer pasaran eksport PKS.

Plastik kali peraturan EU

Nama penuh dalam peraturan-peraturan makanan hubungi plastik bahan dan artikel-artikel 10/undang-undang No. 2011. Pada awal bulan Februari tahun ini, Suruhanjaya Eropah berkata, peraturan baru diumumkan tahun lepas, secara rasmi berlaku sejak 25 Mac. Sejak 2011 Suruhanjaya Eropah lagi disemak semula undang-undang tersebut.

Jabatan Negeri paparan maklumat Laman Web perdagangan, undang-undang baru meningkat monomers dua yang boleh digunakan dalam pembuatan makanan hubungi bahan; mengenai pemindahan tertentu had dicyandiamide monomers boleh secara jelas dikenalpasti sebagai 60 miligram sekilogram; berasingan terhad bahan asli, perubahan dan baru biasa had bahan diphenyl perangkap isosianat, pemindahan tertentu adalah 0.05 miligram sekilogram. Sementara itu, sekatan seperti kandungan dikemaskini.

Dalam hal ini, pandangan industri, sebagai peraturan am, memenuhi keperluan produk plastik hubungan makanan pada masa akan datang, akan dilarang daripada memasuki pasaran EU. Menurut laporan awam, selepas pelaksanaan peraturan baru di Kesatuan Eropah pasaran produk dan bahan-bahan plastik boleh tidak mematuhi peraturan-peraturan baru, menghadapi risiko ditarik dari rak atau memaklumkan.

Walau bagaimanapun, Kesatuan Eropah masih meninggalkan sedikit ruang untuk pada 26 Februari tahun ini sejajar dengan peruntukan bahan-bahan plastik dan produk masih dibenarkan untuk terus disebarkan sehingga 26 Februari 2016 sehingga stok habis.