Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Eksport produk plastik ke Eropah menghadapi cabaran-cabaran baru

Diterbitkan oleh Suruhanjaya Eropah plastik makanan-hubungi bahan dan artikel-artikel 10/undang-undang No. 2011, akan dilaksanakan pada 25 Mac 2015, eksport produk plastik kita ke Eropah menghadapi cabaran-cabaran baru. Orang dalam industri berkata, perusahaan eksport produk plastik China harus meningkatkan ujian kualiti produk bagi memenuhi piawaian baru.

Pada 25 Mac 2015, mengumumkan lebih awal oleh Suruhanjaya Eropah plastik makanan-hubungi produk dan bahan-bahan 10/undang-undang No. 2011 akan dilaksanakan secara rasmi plastik produk tidak memenuhi keperluan yang baru tidak akan dapat memasuki pasaran EU. Orang dalam industri berkata perusahaan eksport produk plastik China perlu membina "Perolehan bahan mentah bahan mentah plastik akaun proses pengurusan risiko kawalan-kilang kesihatan dan pemeriksaan keselamatan" disebabkan fokus sistem perlindungan keselamatan dan Kesihatan, meningkatkan ujian kualiti produk bagi memenuhi piawaian baru.

Peraturan-peraturan baru memerlukan lebih ketat

Wartawan ini telah belajar, Suruhanjaya Eropah diumumkan pada 24 Mac 2014 pelaksanaan bahan-bahan makanan-hubungi plastik dan artikel-artikel 10/hukum No. 2011, selepas hampir setahun penimbal selepas tempoh peralihan ini, akan dilaksanakan pada 25 Mac 2015, pasaran EU mesti bahan-bahan plastik dan Artikel mungkin tidak serasi dengan undang-undang baru telah off rak atau memaklumkan.

Dilaporkan, inilah 10/No. 2011, peraturan-peraturan sejak 2011 diganti EU yilai perlaksanaan tahun 2002/72/EC plastik arahan kedua kali pindaan, itu baru peraturan utama pindaan kandungan termasuk: a ditambah dua spesis boleh untuk pembuatan makanan menghubungi bahan monomer; II adalah jelas mempunyai monomer amine double untuk menembak diri sendiri khusus penghijrahan yang terhad untuk 60 mg/kg; tiga ini akan asal bahan 1,3-phenyl II perangkap amine had, oleh pemindahan berasingan had menukar dan menambah bahan antara benzene II perangkap cyanate berbeza ester biasa had, pemindahan tertentu daripada 0.05 mg/kg; empat adalah terhad penerangan telah dikemaskini. "Bahan-bahan plastik berkualiti EU dan perkara-perkara berhubung dengan makanan selepas pelaksanaan peraturan baru akan mempunyai kesan yang besar di China eksport produk plastik, eksport syarikat menghadapi cabaran-cabaran yang baru untuk memenuhi peraturan EU yang baru, lebih ketat ujian kualiti produk plastik bagi eksport." Kata Ketua satu produk plastik eksport perusahaan bandar Ningbo.