Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Plastik menyumbang kepada China 14 tahun perdagangan tinggi lebihan

Menurut rencana New York Times hari ini berkata bahawa pembuat produk plastik Cina telah dikurangkan harga, pengguna-pengguna yang membeli sebahagian sumbangan positif, sudah tentu, kedua-dua domestik dan pasaran eksport. Laporan itu merujuk kepada pengeluar bekas plastik di Wuxi Wuxi Redhot industri Syarikat, dan berkata, persaingan yang sengit dalam pasaran domestik, yang digandingkan dengan kapasiti lebihan yang kronik dan produk untuk bersaing harga.

Dalam erti kata lain, selepas harga Cina eksport mendapat bahagian yang lebih besar di pasaran global, manakala harga bahan mentah yang diimport, sekaligus membawa kepada lebihan dagangan yang tinggi.

Pasaran domestik juga telah berkata. 27 September petang Fuzhou berita melaporkan bahawa bilangan pasar raya dan kedai-kedai besar di Fuzhou memperkenalkan barangan plastik, promosi produk-produk yang banyak seperti besen plastik harga kotak sahaja adalah kira-kira dua pertiga daripada masa lalu. Penulis laporan itu ditemuduga Ketua sebuah kilang plastik di Fuzhou, yang berkata, kos bahan-bahan plastik yang besar, dalam perkadaran jumlah kos yang mewakili 70% ~ 85%. Kos buruh dikira 5% ~ 20%, kos reka bentuk dan pembangunan diakaunkan 10% ~ 30%.

Industri plastik berkata, hampir semua harga spot bahan mentah adalah lebih rendah tahun ini. Harga plastik sebagai minyak harga jatuh menjunam, kos perolehan ke bawah 13%. PIBG tempat penurunan harga mencecah 40%, harga polietilena jatuh 17.6%. Di bawah pengaruh produk ini mempunyai 5% ~ 20% berbeza mengurangkan jumlah kos.

Tetapi kos harga bahan mentah, tidak semua barangan plastik kekunci.

Shenzhen berita bersih pada November 7, ia telah dilaporkan bahawa kos kesan yang jauh lebih besar daripada kesan bahan mentah kepada industri, rose tiruan, kesukaran pengambilan buruh mempunyai kesan yang besar kepada industri mainan. Laporan itu memetik kilang toy baode GuanLan Xue Xiaowei Pengarah, ABS, PVC dan lain-lain bahan untuk industri mainan 1% - 2%.