Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Gangguan bau kilang produk plastik akan dimeterai

Terdapat laporan bandar qiantan itu, ANI Kampung mempunyai satu plastik kilang menghantar bau busuk. Penguatkuasaan undang-undang Kumpulan pelawat kilang dan mendapati bahawa kilang produk plastik adalah pengeluar filem plastik dan bau kepada kawasan kediaman berdekatan pengeluaran filem. Dari kediaman dan kedai pintu hanya jalan selain, dalam konteks kurang daripada sepuluh meter dari kedai dan sebuah sekolah tadika. Penyiasatan tersebut, tanpa kelulusan tidak dibenarkan pengeluaran kilang plastik. Penguatkuasaan undang-undang Kumpulan dan dengan serta-merta merampas peralatan itu, mengarahkan untuk menghentikan pelanggaran.

Gangguan bau kilang produk plastik akan dimeterai

Seterusnya, dalam cara-cara, bandar qiantan, Kampung Kering, Kumpulan penguatkuasaan undang-undang mendapati sebuah syarikat yang katil ke atas sebilangan besar kelabu asap, dengan serta-merta pergi untuk melihat Kumpulan penguatkuasaan undang-undang. Setelah pemeriksaan mendapati masalah dandang, mengakibatkan asap langsung bukan eksklusif persekitaran. Penguatkuasaan undang-undang Kumpulan dikeluarkan tindakan pembetulan, memerlukan syarikat-syarikat dengan serta-merta menghentikan operasi dandang, penyelenggaraan, pembaikan, memperkukuhkan bidang pengurusan, meletakkan akhir paomaodilou.

Zhihou, penguatkuasaan undang-undang Kumpulan dua produk mewah kilang rawatan air sisa untuk rutin semak dan mendapati tiada masalah yang ketara. Kumpulan penguatkuasaan undang-undang bagi persampelan air sisa pengeluaran, memerlukan perusahaan mengukuhkan pengurusan tapak untuk mengukuhkan menyenggara dan membaikpulih dandang dan bantuan peralatan untuk memastikan operasi normal.

Telah dilaporkan bahawa serbuan oleh perlindungan alam sekitar bandar Jiande Biro, kuasa pasaran, Polis bandar rondaan pasukan Polis khas, media unit dan lain-lain komponen berkenaan penguatkuasaan undang-undang alam sekitar.