Email:sales@jinbeiextruder.com Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Kategori produk
Hubungi kami

Qingdao Jeebo Machinery Co., Ltd

Tambah: No.15, Jalan Guangdong, Taman Perindustrian Beiguan, Jiaozhou City, Qingdao, China

Tel: + 86-532-82287388

Представительство в РФ: (423) 249-22-82

Bergerak: + 86-13792822973 (wahtsapp tersedia)

Bergerak: + 86-13793207543 (WhatsApp tersedia)

E-mail: sales@jinbeiextruder.com

Pembangunan Produk plastik Sekiranya Ambil Kira Sebelum Pengendalian Masalah Selepas Penggunaan

Di hadapan pelajaran berdarah lagi dan lagi, kita ada kenangan lama, dengan mengambil kira pencemaran dan rawatan masalah-masalah yang lebih dan lebih usedregardless daripada 3721, pertumbuhan ekonomi adalah, masa berubah-ubah pertama, sebahagian besar daripada isu-isu persekitaran hidup manusia ushave ke hadapan , isu-isu pengguna post harus dianggap sebelum pengeluaran.

Pertumbuhan penduduk, perbandaran, dan perubahan dalam gaya hidup, menyebabkan masalah alam sekitar inincreasingly serius. Penggunaan meluas plasticproducts guna bukan sahaja memakan banyak sumber minyak, dan tekanan juga memakai persekitaran dan plastik sisa bandar rawatan theEarth ini.

Di China "pencemaran putih" produk plastik boleh guna istilah hasbecome nama isi rumah sinonim dengan pencemaran alam sekitar. Untuk tujuan ini, organisasi masyarakat, jabatan-jabatan kerajaan, telah membuat isu ini, industryexperts menyumbang kepada usaha untuk menghapuskan pencemaran alam sekitar yang disebabkan byplastic

Pada tahun 1970-abad ke-20, plastik dan alam sekitar adalah isu-isu ofindustry kebimbangan, kerana ia berkaitan dengan pembangunan mampan industry.Plastics dan alam sekitar termasuk pemprosesan bandar sisa pepejal selepas consumerplastic dan filem plastik pada pencemaran bidang pertanian, sisa plastik recyclingof, buih meniup isu ejen, keracunan logam berat inplastics bahan tambahan, bahan mentah dan masalah-masalah lain.

Antaranya, yang lebih intuitif, lebih mengambil berat tentang hotspot adalah selepas consumerplastics dalam masalah pelupusan sisa pepejal perbandaran. Banyak produk disposablepackaging, seperti beg plastik dan pinggan mangkuk, di thepollution tertentu guna busa polistirena kotak makan tengah hari, bukan sahaja menyebabkan widespreadconcern dalam masyarakat, akhirnya membawa kepada akhir tahun 2000 larangan theuse nasib.